© www.kynofocus.nl - Do not use our content without permission
Workshop

Hondenfotografie

Wil jij meer leren over het fotograferen van honden?

Kyno Focus heeft een ruim aanbod aan workshops en begeleiding voor fotografen.

Workshop Hondenfotografie

Hondenfotografie is een uitdagende discipline binnen de fotografie. Je moet communiceren met de eigenaar, aandacht trekken bij de hond, je camera instellen en nog veel meer!

Toch kan iedereen leren hoe je het beste uit jezelf en je apparatuur haalt om prachtige hondenfoto’s te maken. Een workshop hondenfotografie is leerzaam en vooral ook erg leuk om te doen.

Voor ieder niveau is er een passende cursus: van beginner tot de gevorderde fotograaf. Je kunt deelnemen in een groep of boek een privé les die helemaal op je eigen wensen wordt samengesteld.

Groepen & Privé les

Groepsworkshop – v.a. € 49,-

Heb je net een nieuwe camera gekocht of fotografeer je al langer en wil je meer leren over hondenfotografie? Volg dan een leerzame en gezellige workshop bij Kyno Focus. Er is ’s ochtends een basis cursus voor de beginnende fotograaf. Wie al wat meer ervaring heeft kan ’s middags direct aan de workshop Hondenfotografie deelnemen.

Meer info - Groepsworkshop
Online begeleiding – v.a. € 35,-

Leer snel en gemakkelijk meer over fotografie met een persoonlijke portfolio beoordeling. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Of vraag een chatsessie aan. Je kunt dan al je vragen stellen over fotografie, het samenstellen van je portfolio, je website, prijsbepaling en andere zaken.

Meer info - Online begeleiding
Privé workshop – v.a. € 199,-

De privé cursus kun je boeken op een datum en locatie naar keuze. We bespreken samen waar je meer over wilt leren, zodat de inhoud precies voor jou op maat gemaakt is.

Meer info - Privé les
Hondenfotografie boek – v.a. € 19,95

Femke Puijman is auteur van het boek “Hondenfotografie“. Dit is hét boek voor iedere fotograferende hondenliefhebber. Verkrijgbaar als luxe hardcover en ook digitaal.

Meer info - Hondenfotografie boek

De docent

Femke Puijman

Ik ben geschoold als docent en heb inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het organiseren van fotografie workshops. Daarnaast ben ik auteur van 2 educatieve fotografie boeken.

Een goede basis

Mijn workshops zijn compact, maar effectief. Je leert binnen slechts enkele uren meer dan bij de meeste dag-workshops of zelfs meerdaagse cursussen. Tijdens je workshop bij Kyno Focus leer je geen “trucjes” die je na de workshop weer snel vergeet. Ik vind het belangrijk om je een degelijke basis te geven, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Ook na de workshop.

Bekijk de reviews